Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moravskoslezský pohár II.

25. 6. 2006

V druhém kole MP se počasí vydařilo. Oba dva dny bylo přes 30 °C a sluníčko děsně pálilo. Přesto pejsci běhali a nebyly vidět nějaké zvláštní problémy s velkým vedrem.

Tady se opět ukázala naše " rozjívená " sobota, Beník sice běžel, ale dělal vylomeniny ve slalomu, chvílemi to vypadalo, že ho snad nikdy neviděl. Doběhli jsme sice všechny tři běhy, ale s časem to bylo horší. Takže Zkouška je za DIS pro překročení maximálního času.

Neděle. I když bylo vedro k zalknutí, tak jsem byla mile překvapena, že Beník všechny tři běhy běžel pěkně bez zastávek a celkem v tempu. I ten slalom mu šel najednou i bez chyb. V prvním běhu jsme přesto byli DIS za můj dotyk s překážkou tunelem. Je to sice v pravidlech, ale ten dotyk byl zcela náhodný, provedený máchnutím ruky vzad :-((. Škoda měli jsme jenom jedno odmítnutí. Zkouška vyšla skoro na pravé poledne, takže sluníčko nás pěkně spalovalo. I tento běh se mi líbil, byli jsme krásně v tempu, akorát jsme měli 5 tr. bodů za prošlápnutí na dálce. ( musíme jí více trénovat ). Po doběhnutí jsem si myslela, že máme Zkoušku v kapse. O to větší bylo mé zklamání když jsem zjistila, že jsme překročili daný čas. V běhu byla kladina i Áčko a naši pidi psi ho holt nepřeletí v trysku stylem nahoru - dolu, takže tam budeme vždy mít nějaké vteřinky zdržení. Škoda, mohli jsme mít blíž ke splnění povinnosti udělání 3 Zkoušek na výbornou. Takže opět jenom VD. Malou náplastí nám byl diplom za třetí místo v tomto běhu.

Když tyto dva dny shrnu, tak se s Beníkem stále zlepšujeme a neděláme zbytečné chyby.