Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubové závody agility OSA VOSA.

5. 11. 2007

Včera 4.11. uspořádala naše OSA klubové závody, opět v Hlučíně v końské hale na písku a pilinách. Obrovský prostor s pískem uvítal obzvláště Wes, neb písek miluje a já mu neustále musím vysvětlovat, že na dětském pískovišti před domem, si opravdu nemůže hrát.Taky toho náležitě využil a pěkně si zařádil s kdejakým psem, který se k němu přidal, samozřejmě nechyběla ani Boženka. ( k naší velké radosti - starosti s následnou údržbou zaprášené srsti :-((  )

Wesly měl svou agi premiéru se zdoláním několika překážek za sebou a taky s velkým hlučným prostorem, kde se neustále ozýval psí štěkot. V obojím obstál na výbornou :-).

Beník mě mile překvapil, že pěkně a svižně běhal,  nenechal se zlákat vůni hárávky a předvedl slušný výkon. Sice měl svůj první běh " diskotéku ", ale protože běhal pěkně s nadšením je mu odpuštěno . ( stejně je to podle hesla agility, vždy vina psovoda ).

Atík se sice akce nezůčastnil, ale zato klukům doma hezky zahříval pelíšky, aby si mohli unavení po hektickém dni, hezky odpočinout. 

Na klubových závodech vždy probíhá i soutěž družstev dle cvičících skupin a instruktorů a tentokrát jsme to vyhráli !! Kdo ? No přece skupina Lucky dospěláci !! Vyhráli jsme krásný vosí dort a milé upomínkové předměty.

Obrazek