Jdi na obsah Jdi na menu
 


Agility 2007.

4. 3. 2007

Ostravský pohár  3.- 4.3.2007

Změna termínů pořádání tradičního vánočního závodu až na jaro, nám prodloužila čekání na velký halový turnaj. Ale konečně jsme se dočkali.

V hale nás totiž neohrožuje nepřízeň počasí a tak je automaticky jeden velký čivanepřítel odstraněn.Trošku mě zamrazilo při zjištění, že jen z naší OSY se sešlo n azávodech několik háravek. Ihned jsem tedy nasadila izolaci milého Beníka od ostatních psích přátel a zapojila jsem se do pomocných prací s pořádáním těchto závodů. Společnost mu dělal jen  náš fan klub- Atík. 

Před nástupem na parkur jsem Beníka hezky rozhýbala a celá nervózní jsem nastupovala na start. V hlavě se mi honily vzpomínky na Beníkové vychytávky a psí kusy co mi kdy předvedl. Start se povedl a Ben běží. Běží hezky,rychle a dobře reaguje na mé povely.....až přišel na řadu slalom. Ten můj čivapes se zastavuje a štěká, haf, haf, haf........a vteřiny běží.

Tohle se opakovalo ( bohužel ) oba dva závodní dny. Nejdříve tryskomyš, pak zásek se štěkáním ve slalomu, a pak zase trykomyš :-(((.

Mám zase o čem přemýšlet, jak toho psa zkrotit.